Ubicació: C/ Silvestre Santaló. Salt. Girona.
Promotor: Dep. d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya
Superfície: 643,11 m2
Data finalització: 1984

[+ info]
[ + amplieu]cargando...
[ + amplieu]cargando...

El projecte que es plantejava era fer un parvulari amb 6 aules per a un centre ja existent. El disseny es va portar a terme a base d'una estructura totalment modular que ens permetés donar a cada aula uns espais de patis tancats, amb comunicació directe des de l'aula perquè servissin com a aula de natura. Els serveis comuns es trobaven entre les aules i l'accés al centre era a través d'un pas cobert que arribava a enllaçar amb el centre escolar principal. Els materials emprats varen ser totxo i unes obertures verticals amb alumini i deployer. Es varen utilitzar els sistemes d'aïllament i estalvi energètic es varen aplicar les mesures d'aïllament i estalvi energètic previstos a la normativa vigent.